fbpx

Kilpailuta yrityksesi taloushallintopalvelut ja siirrä yrityksesi kirjanpito– ja palkanlaskentapalvelusi meille! Ota samalla myös Netvisor käyttöön ja saat ohjelman käyttöön ilman avausmaksua ja 3 kuukautta käyttöä ilman kuukausimaksua! Netvisor on yksi markkinoiden johtavista sekä nopeimmin kasvavista sähköisistä taloushallinto-ohjelmista. Me muodostamme kokemuksellamme juuri sinun tarpeillesi sopivan palvelukokonaisuuden, kartoitamme mikä Netvisor-paketti on juuri sinun tarpeille oikea ja hoidamme tarvittaessa kaikki käytännön järjestelyt vanhan tilitoimistosi kanssa.

Tartu tarjoukseen TÄSTÄ! (avaa yhteydenottolomakkeen uuteen ikkunaan). Täytä tietosi ja valitse haluamasi palvelut, niin lähetämme sinulle tarjouksen mahdollisimman pian. Tarjous koskee niin uusia kuin nykyisiä asiakkaitamme, jotka käyttävät tällä hetkellä jotain muuta ohjelmistoa.

Netvisor Premium Partner tilitoimistona takaamme, että ohjelmaosaamisemme on aina ajan tasalla ja meillä on myös Netvisor -sertifioituja käyttäjiä.

Netvisor tarjouskampanja on voimassa helmikuun loppuun, eli 28.2.2021 asti. 

Stepit nykyaikaiseen talous- ja palkkahallintoon

 1. Siirrä yrityksesi taloushallinto meille (Pyydä tarjous tästä)
  1. Valitse lomakkeesta palvelut, jotka haluat
  2. Lähetämme sinulle tarjouksen haluamistasi palveluista
  3. Suosittelemme sinulle soveltuvaa netvisor -pakettia kuvauksiesi perusteella. (Voit myös itse hahmotella hintaa Netvisorin sivuilla olevasta laskurista: https://laskuri.netvisor.fi/ HUOM! ÄLÄ etene laskurin kanssa eteenpäin!) 
  4. Me hoidamme tilitoimistopalvelujen siirtoon liittyvät käytännön järjestelyt rutiinilla – sinä voit jatkaa liiketoimintaasi huoletta
 2. Otetaan sinulle Netvisor käyttöön 
  1. Ohjelma käyttöön ilman avausmaksua
  2. Kolmen kuukauden käyttö vain transaktioiden hinnalla
 3. Nauti ydintoimintaasi keskittymisestä

 

Tarjous – Uudet juuri perustetut ja aloittavat yritykset

Kuluvana vuonna kaupparekisteriin rekisteröityneet yritykset saavat Netvisorin Professional-paketin käyttöönsä vuodeksi ilman kuukausi- ja avausmaksua. Kampanja koskee ainoastaan Professional-pakettia ja uusia Netvisoriin avattavia yrityksiä.

Tartu tarjoukseen TÄSTÄ!

Olemme loistokumppani yrittäjänuran alkuun. Ammattilaisemme auttavat sinua alkuun poikkeuksellisen laajalla tarjonnalla! Tarjoamme kaikille ammattimaisen ja helpon tilitoimistoratkaisun edulliseen hintaan. Asiakkaanamme pääset aloittamaan liiketoimintasi luotettavalla pohjalla.

Neuvomme, mitä sinun tulee ottaa huomioon yritystoiminnan ensimetreillä, ja mitoitamme tarpeisiisi sopivat kirjanpidon ja muun taloushallinnon palvelut. Alkavana yrittäjänä saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta!

 

Mikä Netvisor?

Netvisor on yksi markkinoiden johtavista sähköisistä taloushallinto-ohjelmistoista. Olemme Netvisorin Premium Partner, joka tarkoittaa, että meillä on sertifioituja Netvisor käyttäjiä normaalia tilitoimistoa enemmän. Osaamme myös hyödyntää ohjelman toiminnallisuuksia yrittäjän edun ja ajansäästön näkökulmasta ajatellen. Netvisorin avulla voimme palvella sinua nykyaikaisen ja yhteiskäyttöisen pilvipalvelun avulla. Ohjelmiston toiminnallisuudet keventävät yrityksesi taloushallinnon toistuvaa työtä ja samalla se tuottaa johdolle paljon hyödyllistä tietoa yrityksen taloudesta päätöksenteon tueksi.

Mitä enemmän yrityksesi käyttää sähköistä laskutusta ja varsinkin laskujen vastaanottoa, sitä enemmän sinä yrittäjänä säästät aikaa. Myyntilaskut voi tehdä automaattisesti muodostuviksi tai jopa automaattisesti lähteviksi. Netvisorissa voimme myös automatisoida tietyt ostolaskusi jopa niin pitkälle, että sinun ei tarvitse edes laskuja tarkastella (vuokra, sähkö, puhelin, yms.), vaan ne menevät automaattisesti maksuun, kunhan ne täyttävät haluamasi ehdot. Jos summa eroaa, tai tilinumero on eri, laskun automaattinen maksuunmeneminen voidaan estää ja sinä pääset tarkastamaan eroavaisuuden. Automatisointivaihtoehtoja on yrittäjän tai laskun hyväksyjän näkökulmasta vaikka millä mitalla ja kuittiskanneri säästää aikaasi huomattavasti. 

 

Millaista hyötyä Netvisorista olisi sinun yrityksellesi?

 1. Nopeampi ja helpompi myyntilaskutus ja saatavien hallita

Laskujen teko käy nopeasti, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat samassa järjestelmässä. Laskut voi lähettää vastaanottajalle monin eri tavoin, paikallisesti tulostaen, tulostuspalvelun kautta, sähköpostilla tai verkkolaskuna. Pystyt myös seuraamaan helposti lähetettyjen laskujen tilaa ja tarvittaessa myös laittamaan huomautukset suoraan ohjelmiston sisältä. Tutustu Netvisorin myyntilaskutukseen ja saatavienhallintaan.

 

 1. Helppo ja aikaa säästävä ostolaskujen kierrätys, hyväksyntä ja maksaminen. Myös kännykällä.

Ostolaskujen käsittely on yksi työläimmistä tehtävistä, mutta Netvisor minimoi siihen kuluvan ajan. Kaikki laskut tulevat suoraan järjestelmään ilman turhia välivaiheita. Laskuille on myös mahdollista tehdä sääntöjä, joiden avulla se hyväksytään käsittelyyn tai menee jopa maksuun asti, kunhan haluamasi ehdot täyttyvät. Ostolaskujen käsittely tapahtuu 100% sähköisesti ja saat käyttöösi mobiilisovelluksen, jonka avulla voit halutessasi tarkistaa ja hyväksyä laskut aina maksuun asti kätevästi kännykällä. Tutustu Netvisorin ostolaskujen käsittelyyn.

 

 1. Hyvästit paperien postittelulle – Sähköistä kaikki kuitit

Kuittiskannerin avulla saat kaikki paperiset kuitit sähköisesti eteenpäin ja laskujen skannauspalvelu pitää huolen, että vielä paperisina saapuvat laskut saadaan sähköisen käsittelyn pariin. Katso, mitä kaikkea muuta voit tehdä kännykällä.

 

 1. Kassavirta ajan tasalla

Netvisor tuottaa automaattisesti reaaliaikaisen kassavirtaennusteen, josta näet suoraan mihin suuntaan yrityksesi talous on kehittymässä. Saat hyvän kuvan yrityksesi nykyisestä ja tulevasta maksuvalmiudesta ja voit tehdä korjaavia toimenpiteitä jo etukäteen. Tutustu monipuolisiin raportointiominaisuuksiin.

 

 1. Taloushallinto ja halutessasi myös palkkahallinto samassa paketissa

Koko yrityksen talousdata on useiden rajapintojen avulla samassa paikassa ja helposti tulkittavissa. Halutessasi, myös palkanlaskenta voidaan tehdä Netvisorissa, jolloin Netvisor-mobiilisovelluksen kautta voi tehdä tuntikirjaukset kännykällä ja sieltä jokainen löytää myös kertyneet lomapäivät, liukumat sekä palkkakuitit.


Ole meihin yhteydessä TÄSTÄ tai soita, niin kerromme sinulle lisää ohjelmasta ja kuinka se mielestämme palvelisi yritystäsi ja ennen kaikkea juuri sinua.


Kysymyksiä:

Mistä tiedän mikä Netvisor paketti minulle sopii?

– Ei hätää! Me autamme sinua valitsemaan oikean paketin.
Voit kuitenkin katsoa ominaisuusluettelon tästä pakettivertailusta: https://netvisor.fi/download/pricing/fi/netvisor-pakettivertailu-2020.pdf

Mitä Netvisor maksaa minulle kampanjan jälkeen?
– Voit hahmotella hintaa Netvisorin sivuilla olevasta laskurista: https://laskuri.netvisor.fi/ HUOM! ÄLÄ etene laskurin kanssa eteenpäin, koska tarjouspyyntö lähtee tällöin vain Netvisorille ohjelman normaalista käytöstä, emmekä me saa siitä tietoa. Laskuri on tässä esillä vain sitä varten, että saat selvitettyä ohjelman kulut mahdollisimman tarkasti)

Palvelun käyttö jatkuu kampanjan jälkeen automaattisesti ilman erillisiä toimenpiteitä Netvisorin kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.


Tarjous on voimasssa 28.2.2021 asti.

 

 • Pika-tarvekartoitus