fbpx

Tilitoimisto Aarnio on auktorisoitu tilitoimisto ja palkittu perheyritys, jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Toimintamme on kasvanut niin yritysostojen kuin toimintojemme kehittämisen myötä. Työllistämme tällä hetkellä yli 50 taloushallinnon ammattilaista viidessä toimipisteessämme: kahdessa Turun toimipisteessä, Riihimäellä, Loimaalla sekä Espanjan Aurinkorannikolla.

Yrityksemme on toiminut jo pitkään ja toimimme edelleen samoja tärkeitä palveluarvojamme noudattaen. Toimintatapamme ja prosessimme ovat sähköistyneet ja osin automatisoituneet, mutta palvelumme ydin on edelleen yrittäjä-/asiakaslähtöisyys ja aito, henkilökohtainen sekä laadukas palvelu jokaiselle asiakkaallemme. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset PK-sektorin yrittäjät ja yritykset. Asiakkainamme on aina sivutoimisesta yrittäjistä alkaviin yrittäjiin, kasvuyrityksiin ja suuriin konserneihin.

Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti – Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Kirjanpito-, palkkahallinto-, tilinpäätöspalvelut ja veroilmoitukset ovat toimintamme sydän, mutta vuosien aikana olemme erikoistuneet laajasti myös muihin palveluihin, kuten esimerkiksi ELY-kehittämispalveluihin, yrityksen kehittämisohjelmiin, rahoitushakemusten tekoon, laki- ja perintäpalveluihin, yrityksien perustamisiin ja niiden myymiseen ja sukupolvenvaihdoksiin.

 

Organisaatiomme muutoksesta ja kasvusta johtuen, etsimme nyt lähiesihenkilöä kirjanpidon tiiminvetäjäksi Turun toimistollemme

Kasvustamme johtuen järjestelimme organisaatiomme rooleja, tehtäviä ja vastuualueita uudelleen vastaamaan tämän päivän tarpeita ja alamme vaadetta. Organisaation uudelleenjärjestelystä johtuen, etsimme ammattitaitoista ja motivoitunutta Kirjanpidon Tiiminvetäjää liittymään kasvavaan organisaatioon Turun toimistollemme.

Tehtävässäsi toimit tiimin lähiesihenkilönä ja olet ammattilaistemme tukena arjessa. Haemme henkilöä, joka on huolehtiva, ratkaisukeskeinen, positiivinen ja tyyppi, joka osaa olla tukena tärkeimmän voimavaramme, eli henkilöstömme, arjessa. Sinulla on kokemusta tilitoimistoalalta ja hallitset itsenäisen työskentelyn ympäri vuoden. Pystyt johtamaan ja innostamaan tiimiäsi sekä tarjoamaan ammatillista tukea ja ohjausta.

Tehtäviisi kuuluu kirjanpidon tiimin päivittäinen johtaminen sekä oma tehtävään ja toimenkuvaan sovitettu asiakassalkku. Tehtäviisi kuuluu oman asiakassalkun hoidon lisäksi tiimin ohjaaminen ja tukeminen. Sinun vastuullasi on myös tiimin tavoitteiden asettaminen ja seuranta sekä työtehtävien tehokas jakaminen ja resurssien hallinta. Osallistut myös johtoryhmän kanssa työn suunnitteluun ja organisointiin varmistaen, että työtehtävät ja projektit etenevät sujuvasti ja aikataulussa. Sinun roolisi on myös kehittää tiimin jäseniä tarjoamalla heille tarvittavaa koulutusta, ohjausta ja tukea heidän ammatillisessa kasvussaan. Käytössämme on keskitetyn automaation työkalu koko konsernimme kirjanpitäjien asiakastyön helpottamiseen. Mikäli olet kiinnostunut myös kirjanpidon automaation kehittämisestä, voidaan tämä huomioida rooliisi mukaan.

Lisäksi kommunikointitaitosi ovat erinomaiset, ja pystyt välittämään selkeästi organisaation tavoitteet ja suunnitelmat tiimillesi. Olet avoin ja kuunteleva, ja pidät tiimin ajan tasalla muutoksista ja päätöksistä. Tarvittaessa kykenet myös tekemään päätöksiä ja ratkaisemaan työhön liittyviä haasteita yhdessä tiimin kanssa.

Pystymme lupaamaan sinulle työporukan, mistä ei naurua ja huumoria puutu. Kahvihuoneessa saattaa ajoittain lentää vähän ronskikin huumori ja afterworkit saattavat venähtää välillä pitkiksi. Meillä on mahtava porukka, jossa pystytään työasioiden lisäksi jakamaan muitakin arjen iloja ja suruja. Yrityksenä pyrimme vahvasti parantamaan työntekijöidemme arkea jatkuvasti. Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä koostuvan työyhteisön lisäksi hyviä henkilöstö-/työsuhde-etuja.
Katso henkilöstö- ja työsuhde-etujamme tästä! 

 

Mikäli kiinnoistuit paikasta jätä mahdollinen CV ja hakemus tästä!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Tatu Virta. 
050 594 7144 tai tatu.virta(a)aarnio.fi

  • Pika-tarvekartoitus