fbpx

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu ja palkittu tilitoimisto, jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Toimintamme on kasvanut voimakkaasti niin yritysostojen kuin toimintojemme kehittämisen myötä. Työllistämme tällä hetkellä yli 50 taloushallinnon ammattilaista viidessä toimipisteessämme: kahdessa Turun toimipisteessä, Riihimäellä, Loimaalla sekä Espanjan Aurinkorannikolla.

Yrityksemme on toiminut jo pitkään ja toimimme edelleen samoja tärkeitä palveluarvojamme noudattaen. Toimintatapamme ja prosessimme ovat sähköistyneet ja osin automatisoituneet, mutta palvelumme ydin on edelleen yrittäjä-/asiakaslähtöisyys ja aito laadukas palvelu.

Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti – Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Kirjanpito-, palkkahallinto-, tilinpäätöspalvelut ja veroilmoitukset ovat toimintamme sydän, mutta vuosien aikana olemme erikoistuneet laajasti myös muihin palveluihin, kuten esimerkiksi ELY-kehittämispalveluihin, yrityksen kehittämisohjelmiin, rahoitushakemusten tekoon, laki- ja perintäpalveluihin, yrityksien perustamisiin ja niiden myymiseen, sukupolvenvaihdoksiin sekä yrittäjälle optimoituihin ja räätälöityihin toimialakohtaisiin raportteihin. Asiakasmäärämme kasvaessa etsimme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää Turun toimistollemme!

Asiakasvastuullisen kirjanpitäjän toimenkuva on todennäköisesti sinulle tuttu, sillä olet jo työskennellyt tilitoimistoalalla jonkin aikaa ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn asiakkaiden kanssa vuoden ympäri. Takaamme sinulle kehitysmyönteisen työpaikan, jossa käytetään nykyaikaisia selainpohjaisia ja uusia ohjelmia. Haluamme tarjota asiakkaillemme sähköisten kirjanpitopalveluiden lisäksi ensiluokkaista ja henkilökohtaista palvelua. Siksi on tärkeää, että kirjanpidon ammattitaidon lisäksi olet ihmiskontaktista nauttiva tyyppi. 

Pystymme lupaamaan sinulle työporukan, mistä ei naurua ja huumoria puutu. Kahvihuoneessa saattaa lentää ajottain vähän ronskikin huumori ja afterworkit saattavat venähtää välillä pitkiksi. Meillä on tiivis porukka, jossa pystytään työasioiden lisäksi jakamaan muitakin arjen iloja ja suruja. Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä koostuvan työyhteisön lisäksi hyviä henkilöstö-/työsuhde-etuja.
Katso henkilöstö- ja työsuhde-etujamme tästä!

 

Hae TÄSTÄ mukaan meidän mahtavaan porukkaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Tatu Virta. 
050 594 7144 tai tatu.virta(a)aarnio.fi

  • Pika-tarvekartoitus