fbpx

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu Turkulainen tilitoimisto ja perheyritys, jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Aloitimme toiminnan Espanjan aurinkorannikolla, Fuengirolassa, maaliskuussa 2015. Asiakkaanamme on yrityksiä aina toiminimistä isoihin konserneihin ja kaikkea siltä väliltä. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme palveluja sloganimme mukaisesti – Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Haluamme toimia alan edelläkävijöinä ja tarjota ensiluokkaista palvelua. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut aina yrityksen perustamisesta yrityksen myymiseen tai sukupolvenvaihdokseen ja kaiken tältä väliltä. Kaiken keskiössä pidämme asiakaslähtöisyyttä, aitoa henkilökohtaista palvelua sekä omista työntekijöistä huolehtimista.

Toimintamme kasvun myötä etsimme nyt tilinpäätöstaitoista ja palveluhenkistä kirjanpitäjää Fuengirolaan vakituiseen työsuhteeseen!

Teemme Fuengirolan toimipisteessämme suomalaisten asiakkaiden suomalaisia kirjanpitoja ja laskemme suomalaisten yritysten palkkoja, eli sinulta EI odoteta Espanjan lakien tuntemusta. Sovit hyvin tehtävään, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja tilitoimistotyöskentelystä sekä omaat positiivisen ja iloisen palveluasenteen! Olet työssäsi vastuussa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti. Meille on erityisen tärkeää, että sinulta löytyy edelleen intoa oppia uutta, sähköinen taloushallinto ja nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat ovat sinulle tuttua ja haluat tarjota myös asiakkaillesi sähköisten järjestelmien tuomia mahdollisuuksia. 

Työntekijöidemme turvallisuus ja terveys ovat aina kaiken edellä. Emme ota tämän suhteen riskejä. Meillä on tarkat sisäiset ohjeet, miten toimimme pandemian aikana. Koulutamme sinut järjestelmiimme ja prosesseihin mahdollisuuksien mukaan Turussa. Pääset Espanjan toimistollemme muiden osaajiemme joukkoon, kun tilanne on turvallinen ja aika on oikea. Mikäli olet jo Espanjassa, niin koulutamme sinut koronarajoitusten puitteissa Espanjan toimistollamme. 

Haluamme tarjota ammattilaisillemme motivoivan ja iloisen työympäristön, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Tarjoamme työntekijöillemme huipputyypeistä koostuvan työyhteisön lisäksi hyviä työpaikkaetuja mm.:

– monipuolinen ja sopivasti haastava työnkuva,
– nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisä työympäristö,
– joustava työaika,
– lomamökki pohjoisessa,
– laaja työterveyshuolto,
– työnantajan ottama vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle.

Näetkö itsesi osana meidän tiimiämme? Mikäli vastasit kyllä, niin hae paikkaan TÄSTÄ! 

Lisätiedot ja muut kyselyt: toimitusjohtaja Tatu Virta 050 594 7144

 

 

  • Pika-tarvekartoitus