fbpx

TOIMISTOPÄÄLLIKKÖ TYTÄRYHTIÖÖMME TURKUUN

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja sloganimme mukaisesti – Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Haluamme toimia alan edelläkävijöinä ja tarjota ensiluokkaista palvelua. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut aina yrityksen perustamisesta yrityksen myymiseen tai sukupolvenvaihdokseen ja kaiken tältä väliltä. Kaiken keskiössä pidämme asiakaslähtöisyyttä, aitoa henkilökohtaista palvelua sekä omista työntekijöistä huolehtimista.

Oletko henkilö, joka kaipaa kirjanpitourallaan seuraavaa askelta eteenpäin? Nyt se on mahdollista, sillä etsimme TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ tytäryhtiöömme Turkuun!

Etsimämme toimistopäällikön tehtävänä on vastata tytäryhtiömme toimipisteen vetämisestä ja kehittämisestä yhtiömme strategian mukaisesti. Vastaat myös toimipisteen päivittäisestä työskentelyn sujuvuudesta ja laadusta. Työnkuvaasi kuuluu mm. asiakasliidien kontaktointi, asiakassopimusten laatiminen, kollegoidesi auttaminen ja tukeminen työtehtävissään sekä ennen kaikkea yksikön kokonaisvaltainen toiminnan kehittäminen yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti.

Kuulut Tilitoimisto Aarnion johtoryhmään ja olet siten näköalapaikalla tilitoimistomaailmaan.

Odotamme hakijalta:

– liiketoiminnan sekä kirjanpidon ymmärrystä ja osaamista (kokemus tilitoimistomaailmasta suureksi eduksi),
– asiakaspalveluhenkisyyttä,
– erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja,
– suomen ja englannin kielen taitoa,
– ihmisläheistä työskentelyotetta.

Tarjoamme kattavien henkilöstöetujen lisäksi työntekijälle loistavan kasvun paikan, jossa pääsee hyödyntämään kokonaisvaltaisesti aikaisemmassa työhistoriassa kertynyttä osaamista! Tehtävässä sinulla on osaavan tiimin tuki, joten et jää vamasti yksin! 

Kiinnostuitko tehtävästä?

  • Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarnion työntekijäksi
  • Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut.
  • Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointipäällikkö Maiju Pokkiselle 9.6.21 mennessä.
  • Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti viikolla 22.

Kaikki lisätiedot tehtävästä tässä vaiheessa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-15:00.

  • Pika-tarvekartoitus