Siirry sisältöön
Etusivu / Avoimet työpaikat / Kokenut kirjanpitäjä Turkuun

Kokenut kirjanpitäjä Turkuun

Hei sinä kokenut kirjanpitäjä! Oletko eksynyt urapolullasi tai päätynyt risteyskohtaan, josta pitäisi löytää oikea seuraava suunta? Mitä jos se löytyisi sieltä, missä:

  • Pääset kehittämään osaamistasi alan uusimpien tuulien mukana?
  • Pääset aidosti näkemään vaikutukset Asiakkaidesi menestyksessä?
  • Pääset työskentelemään alan moderneimmilla työvälineillä?
  • Pääset nauttimaan kilpailukykyisistä eduista?
  • Pääset osaksi lämminhenkistä yhteisöä, jossa ei anneta nutturan tai kravatin turhaan kiristää?

Jos vastasit viisi kertaa kyllä, suosittelemme reippaasti askeltamaan kohti Aarnio-metsää!


Minkälaista Tekijää etsimme?

Etsimme Turun toimipisteellemme kokenutta taloushallinnon ammattilaista, rautaista Tekijää. Tämän takia edellytämme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä.

Toivomme, että kokemuksesi on tuonut sinulle kyvyn hahmottaa laajoja taloudellisia kokonaisuuksia – pystyt niin sanotusti näkemään metsän puilta. Työssäsi sinulla on itsenäisesti hallittavana kokonaisia kirjanpitoasiakkuuksia tilinpäätöksineen.

Ennen kaikkea etsimme yhtä tuikkivaa tähteä lisää mahtavien ihmisten joukkoomme. Toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia saumattomassa yhteistyössä eri sidosryhmiemme kanssa. Ole rohkeasti oma itsesi – meillä se takuulla on mahdollista!

Mikä Tilitoimisto Aarnio?

Olitpa kuullut meistä jo aikaisemmin tai et, tässä meidän taustaamme ja toimintatapojamme pähkinänkuoressa:

Tilitoimisto Aarnio on vuonna 1960 perustettu auktorisoitu tilitoimisto ja palkittu perheyritys, jo kolmannessa sukupolvessa. Työllistämme tällä hetkellä yli 50 taloushallinnon ammattilaista neljässä eri toimipisteessämme: Turussa, Riihimäellä, Loimaalla ja Espanjan Aurinkorannikolla.
Meidät tunnetaan asiantuntevana, kokonaisvaltaisena ja laadukkaana taloushallinnon kumppanina. Käytännössä se näkyy muun muassa siinä, että Asiakkaamme saavat meiltä huippulaadukkaan peruspalvelun lisäksi myös poikkeuksellisen paljon Yrittäjää ja Yritystä hyödyntäviä lisäpalveluja.

Meille on äärimmäisen tärkeää, että jokainen Tekijämme noudattaa yhteisiä palveluarvojamme. Palvelumme ydin on siinä, että Yrittäjä/Asiakas saa aina aitoa, henkilökohtaista ja huippuluokan palvelua, oli Yritys minkä kokoinen tahansa tai muotoinen tahansa.

On ehkä klisee sanoa, että olemme kuin yhtä suurta perhettä – mutta sanomme sen silti. Yhteisöllisessä ilmapiirissämme jokainen saa olla rehellisesti oma itsensä. Voimme takuulla luvata, että kahvihuoneen naurunremakassa viihtyvät niin tarinoiden kertojat kuin niiden kuuntelijat.

Missiomme ja visiomme

Meidän missionamme on luoda menestystä Asiakkaillemme pitämällä huolta Tietäjistämme, eli Työntekijöistämme. Visiomme on olla taloushallinnon kiitetyin kumppani, jossa Työntekijät kokevat työnsä merkitykselliseksi ja Asiakkaamme saavat paljon enemmän kuin osaavat toivoakaan.

Arvomme

Yhdessä, Yksilöllisesti ja Yritteliäästi.
Arvostamme yhteistyötä ja yhdessä tekemistä, yksilöllisyyttä ja yritteliäisyyttä. Uskomme, että yhdessä voimme kohdata ja ratkaista haasteita, tukea toisiamme ja saavuttaa yhteiset tavoitteet.

Miten haen?

Jos saimme sytytettyä sinussa ensikipinän, niin tee nopea soveltuvuustesti alla olevasta painikkeesta, tai lähetä hakemus ja CV:si ja pian pääsemme kenties kertomaan lisää – puolin ja toisin!

Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Testaa alla olevalla soveltuvuustestillä, olisitko meille okea tyyppi tai vaihtoehtoisesti voit jättää myös hakemuksesi ja CV:si.

Tee soveltuvuustesti tästä Jätä hakemus ja CV tästä