Siirry sisältöön
Etusivu / Lisäpalvelut / Laki- ja juristipalvelut
Palvelut

Laki- ja juristipalvelut

Hoidamme oman Aarnio Laki -palvelumme kautta kaikki yrittäjien ja yritysten lakipalvelut tehokkaasti sekä vankalla kokemuksella. Hoidamme yrittäjän asioita niin yksityishenkilönä, kuin myös liiketoimintasi yritys- ja yhtiöoikeudellisia asioita erittäin laajalla palvelutarjonnalla.

Autamme asiakkaitamme aina arjen sopimuksista ja asiakirjoista suurempiin kokonaisuuksiin kuten esimerkiksi yrityssaneerauksiin. Toimimme ketterästi ja pyrimmekin aina antamaan kiinteän hinnan etukäteen, kun se on mahdollista. Esimerkiksi osakassopimukset voimme toimittaa teille kiinteään hintaan.

Talous- tai palkkahallinnon asiakkaanamme olet oikeutettu 95€ arvoiseen Voucheriin, jolla saat alennusta käyttämästäsi lakipalvelusta. Voucherin voi käyttää esimerkiksi alentamaan tietyn lakipalvelun loppukustannusta tai sen voi käyttää lyhyeen konsultaatioon kerralla. Kysy Voucheria omalta yhteyshenkilöltäsi!

Yritys- ja yhtiöoikeudellisia asioita muun muassa

Kysy tarvittaessa lisää tapauskohtaisesti!

Työoikeus

Työsuhteisiin liittyvä oikeudellinen säännöstely on laajaa ja käytännössä esiintyvien ongelmien määrä suuri. Pulmatilanteita on yhtä lailla työsopimuksesta neuvoteltaessa, työsuhteen kestäessä ja työsuhdetta päätettäessä.

Yritysperintä

Yritysperintä tarkoittaa tilannetta, jossa erääntyneen laskun perintä kohdistuu velalliseen, joka on yritys, toiminimiyrittäjä, yhdistys tai verotusyhtymä. Yritysperintää ja kuluttajaperintää säädellään eri tavalla.

Konkurssi ja yrityssaneeraus

Avustamme niin ennaltaehkäisevässä riskienhallinnassa kuin jo syntyneiden maksuvaikeuksien ratkaisemisessakin.

Sopimusasiat ja muut lakiasiainpalvelut

Liiketoiminnan sopimukset ovat osa yrityksen riskienhallintaa. Huolellisesti laaditut sopimukset säästävät aikaa, rahaa ja liikesuhteita sekä ennaltaehkäisevät mahdollisia tulevia ongelmia.

Osakassopimukset

Sopimus, jossa yhtiötä omistava useampi osakkeenomistaja sopii keskinäisistä oikeuksistaan ja velvollisuuksistaan. Osakeyhtiön osakassopimus selkeyttää omistajien välisiä suhteuta sillä osakeyhtiölaki ei pysty sääntelemään osakkeenomistajien keskinäisiä suhteita kovin yksityiskohtaisesti.

Yksityishenkilön juridisia tilanteita muun muassa

Kysy tarvittaessa lisää tapauskohtaisesti!

Asuntoon liittyvät erilaiset juridiset tilanteet (myös yrityksen puolesta)

  • Asuntokaupan virheet yms.
  • Vuokrasopimuksen laatiminen
  • Vuokrasuhteen erimielisyydet yms.

Kiinteistöön liittyvät juridiset tilanteet (myös yrityksen puolesta)

  • Kiinteistökaupan virheet
  • Sisäilmaongelmat ja niiden vastuukysymykset yms.

Rakentamiseen liittyvät juridiset tilanteet (myös yritysten puolesta)

  • Talopaketteja koskevat riidat yms.

Kaikki perhe- ja perintäoikeusasiat

Testamentit

Perunkirjoitukset

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tai heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä

Lakipalvelut toteutetaan yhteistyössä Asianajotoimisto Heikkilä & Co:n kanssa.