Siirry sisältöön
Etusivu / Ohjelmat
Palvelut

Ohjelmat

Me Aarniolla tunnemme talous- ja palkkahallinnon ohjelmat ja niiden erityispiirteet kuin omat taskumme. Siksi voimme taata, että autamme löytämään juuri teidän toiminnallenne ja volyymeillenne sopivan ratkaisun – ja myös onnistumme siinä.

Taloushallinnon ohjelmat kattavat kirjanpidon, laskutuksen, budjetoinnin ja raportoinnin. Ne helpottavat päivittäisten talousprosessien hallintaa ja optimoivat liiketoimintasi rahavirtoja. Olemme valinneet monien ohjelmien joukosta mielestämme kaksi parasta: Netvisorin ja Fennoan.

Lisäksi autamme yrityksiä ja organisaatioita hallitsemaan palkkahallintoa ja työaikaa tehokkaasti. Työajanseurantaan meillä on esittää sinulle sopivia vaihtoehtoja, kuten oma ohjelmamme Aarnio Aika. Palkanlaskentaohjelmamme automatisoi palkanlaskennan pitkälle, huolehtii verotuksesta ja noudattaa paikallisia lakeja ja säännöksiä. Näin voit keskittyä ydintoimintaasi, kun palkkahallinto sujuu vaivattomasti.

Datalla johtamisesta puhutaan nykypäivänä paljon, eikä syyttä. Tarjoamme seurantaa ja raportointia varten Fuusorin huippulaadukkaan raportointityökalun, joka antaa sinulle täyden näkyvyyden taloudelliseen tilanteeseesi. Räätälöitävät raportit ja analyysit useista eri rajapinnoista tuovat sinulle tärkeää tietoa päätöksenteon tueksi.

Voit tutustua alapuolelta tarkemmin käyttämiimme ohjelmistoihin.

Ohjelmistot

Kirjanpidon ohjelmat

Netvisor
Fennoa

Palkkahallinnon ohjelmat

Mepco
Netvisor
Fennoa

Raportointi ja BI-raportointiohjelmat

Fuusor