Siirry sisältöön
Etusivu / Lisäpalvelut / Yrityksen kehittämisohjelmat / muut kehittämispalvelut
Palvelut

Yrityksen kehittämisohjelmat / muut kehittämispalvelut

Kaikenlainen kehittäminen sekä prosessien ja erilaisten projektien eteenpäin vieminen on DNA:ssamme. Rakastamme olla ideoimassa, kehittämässä ja toteuttamassa uutta ja sujuvampaa arkea yhdessä asiakkaidemme ja asiakasyrittäjiemme kanssa. Olemme olleet mukana kehittämässä yksittäistä talous- ja palkkahallintoa perinteisestä paperinpyörityksestä täysin sähköiseksi, mutta myös laaja-alaisissa ja monivuotisissa kehitysprojekteissa, joissa tavoitellaan laajentumista uudelle toimialalle tai toimialueelle.

Pitkän historiamme johdosta meillä on runsaasti kokemusta eri aloilta, tilanteista sekä myös järjestelmistä ja ratkaisuista sekä niiden yhdistämisistä. Olemme vuosiemme aikana kehittäneet yhdessä asiakasyrittäjiemme kanssa lukuisia yrityksiä eteenpäin joko sisäisissä tai ulkoisissa prosesseissa, kuin myös kasvussa ja kansainvälistymisessä. Emme pelkää heittää ideoita ilmoille ja haastaa näkemyksiä ja totuttuja rutiineja, vaan pyrimme katsomaan niiden ohi ja kehittämään yrityksiä sekä niiden prosesseja kohti sujuvampaa ja helpompaa arkea.

Vaikka yrityksellämme on pitkä historia, tämä ei tarkoita sitä, että olisimme vanhanaikainen. Kuljemme alallamme eturintamassa kaiken teknologian ja kehityksen kanssa ja hyödynnämme runsaasti tekoälyä ja automatiikkaa sekä omassa että asiakkaidemme arjessa. Tavoitteenamme on säästää asiakasyritystemme ja -yrittäjiemme aikaa ja tehostaa hänen yrityksensä toimintaa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjouspyyntö