Siirry sisältöön
Etusivu / Kuntapuolen palvelut

Kuntapuolen palvelut

Olemme erikoistunut kuntatalouden hallintaan vuosikausien kokemuksella.

Vaikka asiakaskuntamme koostuu pääasiassa yrityksistä, ovat myös kuntapuolen kiemurat ja erityisvaatimukset meille tuttuja.

Olemme auttaneet useita kuntatoimijoita selkeyttämään oman taloushallintonsa, hallitsemaan talouttaan paremmin ja tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa kuntatalouden monimuotoisissa kysymyksissä aina arjen askareista TES-kysymyksiin.

Tilitoimisto Aarnio on erikoistunut kuntatalouden hallintaan vuosikausien kokemuksella, ja meillä on kokonainen omistettu tiimi, jolla on vuosien kokemus kuntaomisteisten yhtiöiden erityispiirteistä ja tarpeista. Olemme toimineet konsultteina julkisille toimijoille, kuten hyvinvointialueille, tarjoten laaja-alaista asiantuntemusta ja palveluitamme. 

Yksi ainutlaatuisista vahvuuksistamme on laskudatan käyttömahdollisuus, joka mahdollistaa kilpailukyvyn vertailun muihin toimijoihin. Tämä antaa arvokasta tietoa esimerkiksi siitä, paljonko tietyt palvelut tai hankinnat maksavat eri kaupungeissa. Pääset käsiksi sellaiseen dataan, johon ei muualta ole mahdollisuutta. 

Jo useat kymmenet kuntaomisteiset yhtiöt ovat valinneet meidät kumppanikseen. Kokemuksemme ja ymmärryksemme kuntapuolen erityisvaatimuksista tekee meistä vankan ja luotettavan kumppanin kuntatalouden hallintaan. 

Ota yhteyttä!

Autamme sinua kehittämään ja optimoimaan kuntasi taloudellisia prosesseja.

Tarjouspyyntö trending_flat