Siirry sisältöön
Etusivu / Palkkahallinnon ohjelmistot / Netvisor
Palvelut

Netvisor

Netvisor on kattava palkanlaskentaohjelma, joka on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan yrityksesi palkkahallinnon prosesseja.

Netvisorin palkanlaskenta tarjoaa monipuoliset työkalut, joiden avulla voit hallita palkkoja, lomakorvauksia, työsuhde-etuja ja muita palkkahallinnon osa-alueita vaivattomasti.

Toisin sanottuna se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset sujuvaan ja tehokkaaseen palkanlaskentaan. Säästät aikaa, vähennät manuaalisten virheiden riskiä ja varmistat, että yrityksesi palkanlaskenta on aina ajan tasalla.

Hanki Netvisorin sähköinen palkanlaskenta joko erikseen tai yhdessä taloushallinnon toimintojen kanssa. Palveluun sisältyy ilmaiseksi myös työajankirjaus.

Miksi valita Netvisorin palkanlaskentaohjelma?

1

Kattavuus ja monipuolisuus

Netvisorin avulla voit hallita kaikkia palkanlaskentaan liittyviä tehtäviä yhdestä paikasta. Se kattaa kaikki tarvittavat toiminnot, kuten palkkojen laskemisen, verokorttien hallinnan, palkkausjaksot ja paljon muuta.

2

Automaatio ja tehokkuus

Ohjelmisto automatisoi monimutkaisimmatkin palkanlaskennan vaiheet, mikä säästää aikaa ja vähentää virheiden mahdollisuutta. Voit olla huoletta siitä, että palkanlaskenta on aina ajantasaista ja tarkkaa.

3

Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen

Netvisorin palkanlaskentaohjelma pitää huolen siitä, että yrityksesi noudattaa kaikkia voimassa olevia työlainsäädännön vaatimuksia. Se päivittyy automaattisesti muutosten tapahtuessa, mikä vähentää riskiä laiminlyönneistä.

4

Käyttäjäystävällisyys

Netvisorin palkanlaskentaohjelman käyttöliittymä on vaivaton ottaa käyttöön ja oppia. Palkanlaskennan hallinta onnistuu helposti, ja kaikki tarvittavat raportit ovat käytettävissä todella nopeasti.

5

Turvallisuus

Netvisorin palkanlaskentaohjelma noudattaa korkeimpia tietoturva-standardeja. Saat aina palkat maksuun ja kirjanpitoon nopeasti ja turvallisesti.

Olemme Netvisorin Premium Plus Partner

Haluaisitko kokeilla Netvisorin demoympäristöä veloituksetta? Jos vastasit kyllä, täytä yhteydenottolomake ja se on mahdollista!

Netvisor Demo