Siirry sisältöön
Etusivu / Aarnion tarina
Yritys

Aarnion tarina

Tiedämme hyviä tarinoita. Haluatko kuulla?

Alussa oli Yrittäjä, Y-tunnus ja yhteistyöhalua.

Meille pyhä kolminaisuus. Näistä siemenistä olemme kasvattaneet lukuisia menestyviä kumppanuus- ja kasvutarinoita. Jo yli 60 vuoden ajan.

Pienestä ponnistanut ja kovalla työllä kokemusta kartuttanut perheyhtiömme on aina huolella huolehtinut niin Yksinyrittäjien kirjanpidosta kuin suurempienkin Yritysasiakkaidemme taloushallinnon tehostamistarpeista.

Olemme onnistuneet helpottamaan Yrittäjien arkea ja työtä liikevaihdon kokoon katsomatta. Unohtamatta toiminnassamme rakkaan luontoäitimme kantokykyä. Aarniometsien koskemattomia kasvustoja, joita haluamme modernein, vastuullisin toimintatavoin suojella ja säilyttää tuleville sukupolville. Yhdessä Asiakkaidemme ja Työntekijoidemme kanssa.

Tällä polulla kuljemme edelleen – modernin nykyaikaisina, näkemyksellisinä ja entistäkin parempina palvelijoina Sinun kokoisiisi taloushallinnon tarpeisiin. Onhan meillä jo yli 50 upeaa Taloustietäjää, jotka ylittävät Asiakkaidemme odotuksia arjessa henkilökohtaisella palvelullaan. Joka päivä. Kiitos kuuluu heille.

Siksi haluammekin tarjota Tekijöillemme ylistetyn yhteisöllistä kulttuuria. Hauskoja kahvihuonekeskusteluja. Upeita, kouluttavia kasvutarinoita taloushallinnon ammattilaisuralla. Niin, että hakemuksen jättäminen työperheeseemme on heille paras päätös urallaan. Meillä jokainen päivä on palkitsevuudellaan tavalla tai toisella tilipäivä.

Tiedämme, että pitämällä hyvää huolta rakkaista Työntekijöistämme takaamme vahvat ja vankat juuret suomalaisten Yrittäjien ja Yritysten taloudellisen menestyksen ja yritysten kestävästi vihreän tulevaisuuden mahdollistamiseksi. Yrittäjät – heitä varten me olemme olemassa.

Kirjoitamme Suomeen lisää mahtavia yritystarinoita. Sinä voit olla pääosassa.

Aarnio – tiedämme parempaa taloushallintoa.