Siirry sisältöön
Etusivu / Palkkahallinto

Palkkahallinto

Palkanlaskija haussa? Tai kenties kokonaisvaltaisesti koko palkanlaskenta ja HR-prosessin kehittäminen mielessä? Me Tilitoimisto Aarniolla autamme kaikessa, mitä toimiva palkkahallinto vaatii. Oli kyseessä sitten palkanlaskenta, Palkka- ja HR-ohjelmat, palkkahallinnon sähköistäminen, työajanseuranta tai TES-tulkinnat ja muut HR-työt.

Palkkahallinto, eli palkanlaskenta ja palkanmaksu ovat keskeisimpiä ja tärkeimpiä toimintoja yritykselle.

Kun ulkoistat palkkahallintosi meille, niin palkkasi ovat varmasti asiantuntijoiden käsissä. Osaavat palkkahallinnon työntekijämme neuvovat ja konsultoivat sinua käytännön asioissa koko työsuhteen ajan, aina sopimuksen solmimisesta työtodistukseen ja eläkeasioihin asti. Hoidamme myös kaikki tarpeelliset työnantajasuoritukset, mikäli niin sovitaan.

Palkkahallinto hoidetaan kokeneiden ammattilaisten tekemänä ja palkat maksetaan avullamme ajallaan ja oikein. Sinun ei myöskään tarvitse murehtia esimerkiksi työehtosopimusten tai luontoisetujen tuntemisesta, vaan voit aina luottaa osaaviin asiantuntijoihimme näissä asioissa. Palkanlaskennan ulkoistaminen säästää yritykseltäsi aikaa ja resursseja, jotka voit kohdistaa olennaisiin asioihin, kuten yrityksen ja palveluiden kehittämiseen tai myyntiin. 

Olemme jo vuosia tehneet myös kuntaomisteisten yhtiöiden palkkahallintoa, eli meille on täysin tuttua kuntaomisteisten yhtiöiden raportointivelvoitteet, TES-kiemurat ja -tulkinnat sekä muut lainalaisuudet. Palkkojen siirto toiselta tekijältä meille onnistuu helposti missä vaiheessa tahansa ja me teemme kaikki käytännön työt puolestasi

Palkkahallinto

Palvelemme palkkahallinnollisissa asioissa monipuolisesti aina pienyrityksistä suuriin konserneihin ja kuntapuolen asiakkaisiin.

TES-kiemurat ovat siis tuttua kauraa. Joten mitäpä sinä niitä turhaan pähkäilemään, anna tulla tänne vain! 

Tarjouspyyntö trending_flat

Tarjoamaamme palkanlaskentaan sisältyy muun muassa:

  1. Tunti- ja kuukausipalkat 
  2. Erillispalkkiot, vuosilomapalkat ja lomarahat 
  3. Luontoisedut 
  4. Palkkalaskelmat E-kirjeenä 
  5. Kausiveroilmoitukset, vuosi-ilmoitukset ja maksut verottajalle 
  6. Palkkailmoitukset vakuutusyhtiölle 
  7. Eläkeasiat 

Miksi valita Tilitoimisto Aarnio?

Ulkoistamalla palkkahallintosi meille, saat kustannustehokkaan, joustavan ja yhdessä räätälöitävän ratkaisun perustaksi muun muassa:

01

Oma palkanlaskija ja varahenkilö

02

Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu

03

Ajanmukaiset järjestelmät