Siirry sisältöön
Etusivu / Ohjelmat / Ohjelmistokonsultointi
Palvelut

Ohjelmistokonsultointi

Tarjoamme kattavaa sähköisen taloushallinnon ohjelmistokonsultointia vankalla kokemuksella.

Olemme seuloneet yli 20 taloushallinnon ohjelman joukosta kaksi älykkäintä vaihtoehtoa: Netvisorin ja Fennoan.

Näiden ohjelmistojen avulla tuemme yrityksiä löytämään sopivat ratkaisut, jotka toimivat saumattomasti heidän tarpeidensa kanssa. Ohjelmistovalinnat eivät aina ole pysyviä, ja pystymme joustavasti neuvomaan ja avustamaan ohjelmistojen vaihdossa.

Panostamme helppouteen ja konsultointiin ohjelmistovalinnassa. Haluamme tehdä ohjelmistojen vaihdosta yrittäjälle vaivatonta ja tarjota tukea perustoimintojen käynnistämisessä, jotta uusi ohjelmisto toimii saumattomasti. Jokainen asiakas saa kauttamme arkeensa avun omalta yhteyshenkilöltään.

Olemme ylpeitä asemastamme Netvisorin Premium Plus Partner -kumppanina sekä asiantuntevana Fennoan tilitoimistokumppanina. Tunnemme näiden alustojen hyödyntämisen läpikotaisin, ja jaamme viisautemme hyödyksi asiakkaillemme. Etenkin pienyritysten tai aloittavien yrittäjien suurimpana pelkona on usein tiedon puute, ja siksi sitoudumme tarjoamaan täyden tuen ja selkeän opastuksen.

Oli kyse sitten ohjelmiston vaihdosta tai uuden ohjelmiston käyttöönotosta, olemme valmiina auttamaan. Painotamme helppoutta, luotettavuutta ja jatkuvaa tukea, jotta voimme varmistaa, että yrityksesi saa parhaan mahdollisen hyödyn valitsemistasi ohjelmistoista. Ota yhteyttä meihin, ja anna meidän auttaa sinua ohjelmistokysymyksissäsi!