Siirry sisältöön
Etusivu / Yrityksen perustaminen
Palvelut

Yrityksen perustaminen

Oletko perustamassa yritystä? Jännittääkö?

No, se on ihan luonnollista. Älä kuitenkaan turhaan liikoja murehdi, sillä apu on aina lähellä. Me Aarniolla autamme sinut ensin sujuvaan alkuun, ja toimimme sen jälkeen turvanasi, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan matkasta rauhallisin mielin ilman ikäviä yllätyksiä.

Kun perustaa uutta yritystä, on siinä lukuisa määrä erilaisia asioita, mitä pitää ottaa huomioon aina yhtiöjärjestyksestä lähtien. Hedelmällisintä on ottaa jo ennen yrityksen varsinaista perustamista kokenut talouden ammattilainen mukaan suunnittelemaan toimintaa, jotta hommat lähtevät heti alusta asti oikeille raiteille. Lisäksi tällä tavoin ei tule ikäviä yllätyksiä myöhemmissä vaiheissa esimerkiksi kumppaneiden tullessa yrityksen toimintaan mukaan tai valitettavien riitatilanteiden tullessa eteen.

Neuvomme aloittavia yrittäjiä aina oikean yhtiömuodon valinnassa sekä olemme tukena koko perustamisajan läpi. Asiakkaanamme pääset aloittamaan liiketoimintasi luotettavalla pohjalla niin juridisesti kuin käytännön tasolla.

Autamme uudet yrittäjät ja yritykset alkuun poikkeuksellisen laajalla tarjonnalla. Halutessasi voimme perustaa yrityksesi yhdessä kanssasi. Neuvomme, mitä sinun tulee ottaa huomioon yritystoiminnan ensimetreillä, ja mitoitamme tarpeisiisi sopivat kirjanpidon ja muun taloushallinnon palvelut. Yksinkertaistettuna: aloittavana yrittäjänä saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta.

Meiltä saat aina käytännön apua yrittäjän arkeen ja ohjeita erilaisiin tilanteisiin. Olemme toimineet alalla pitkään ja kokemusta on ehtinyt karttua valtavat määrät erilaisista toimialoista ja ratkaisuista.

Uusi yrittäjä

Tarjoamme kaikenkokoisille yrittäjille yhdessä suunnitellun ammattimaisen ja helpon tilitoimistoratkaisun hyvään hintaan.

Mitoitamme ja etsimme myös ohjelmistoratkaisut aina tapauskohtaisesti sopivaksi.

Aloittavien yritysten ohjelmistotarjous trending_flat

Yrittäjäksi valmiiseen yritykseen

Aina yrittäjäksi ei tarvitse ryhtyä perustamalla uutta yritystä alusta asti, vaan voi myös harkita jo olemassa olevan ja toimivan yrityksen ostamista.

Valmiin yrityksen ostaminen voi tarjota ainutlaatuisia mahdollisuuksia ja vakiintuneen liiketoiminnan pohjan, mutta samalla se tuo mukanaan useita taloushallintoon liittyviä haasteita. Tarjoamme aina asiantuntevaa ohjausta ja selkeitä ratkaisuja auttaaksemme sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä yrityskaupan eri vaiheissa.

Yrityskaupan yhteydessä taloushallinnon sujuvuus ja tarkkuus ovat avainasemassa. Autamme sinua kaikissa talouteen liittyvissä näkökohdissa yritysoston yhteydessä. Haluamme myös varmistaa, että taloushallintosi on vahva ja luotettava myös yritysoston jälkeen.

Me todellakin tiedämme, miten alkaa yrittäjäksi ostamalla valmis yritys. Yhteistyökumppanimme on Pohjoismaiden suurin yritysvälitysketju, Suomen Yrityskaupat, jonka kautta olemme olleet mukana luomassa Suomeen tuhansia uusia yrittäjiä.

Oletko sinä seuraava?

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, ja autamme sinua varmistamaan, että yritysostosi talouspuoli on kunnossa, jotta voit keskittyä uuden liiketoiminnan kehittämiseen.

Tarjouspyyntö