Siirry sisältöön
Etusivu / Lisäpalvelut / Aloittavan yrittäjän palvelut

Aloittavan yrittäjän palvelut

Oletko lähdössä yrittäjyyden tielle intoa täynnä kuin ilmapallo? Hienoa!

Innokkuus on aina positiivinen asia. Suosittelemme kuitenkin ottamaan matkaan mukaan avuksi kokeneen taloudenhallinnan ammattilaisen, joka suitsii alusta asti tekemään ratkaisuja, joita ei tarvitse jälkikäteen sadatella.

Tarjoamme kaiken kattavan tuen liiketoiminnan alkuun saattamiseen. Neuvomme luomaan perustat aina oikean yhtiömuodon valinnasta lähtien ja tarjoamme jatkuvaa apua koko perustamisajan. Saat meiltä käytännön ohjeita ja tukea erilaisiin uusiin tilanteisiin arjessasi. Aina henkilökohtaisella palvelulla.

Uutena yrittäjänä saat käyttöösi laajan valikoiman palveluitamme. Voimme auttaa yrityksen perustamisessa niin juridisella kuin käytännöllisellä tasolla ja tarjota tarpeisiisi sovitettuja taloushallinnon palveluita. Lisäksi etsimme sinulle sopivat sähköisen taloudenhallinnan ohjelmistoratkaisut.

Toisin sanottuna:

Kaikki tarvittava yritystoiminnan alkutaipaleelle saman katon alta ja vieläpä kilpailukykyiseen hintaan! Kätevää, eikö?

Tarjouspyyntö trending_flat

Yrityksen perustaminen

Oletko perustamassa yritystä? Jännittääkö? No, se on ihan luonnollista. Älä kuitenkaan turhaan liikoja murehdi, sillä apu on aina lähellä.

Lue lisää!

Ohjelmistokonsultointi

Tarjoamme kattavaa sähköisen taloushallinnon ohjelmistokonsultointia vankalla kokemuksella.

Lue lisää!

Aloittavien yritysten ohjelmistotarjous

Olemme loistokumppani yrittäjänuran alkuun. Tarjoamme kaikille ammattimaisen ja helpon tilitoimistoratkaisun edulliseen hintaan.

Lue lisää!