Siirry sisältöön
Etusivu / Palkkahallinnon ohjelmistot / Netvisor
Palvelut

Netvisor

Netvisor on yksi markkinoiden johtavista sähköisistä yhteiskäyttöisistä taloushallinto-ohjelmistoista.

Netvisor on taloushallinto-ohjelma, joka automatisoi rutiinit.

Anna automaation tehdä arjestasi helpompaa!
Pääset kerralla eroon Excelistä, kansioista ja kuiteista. Netvisoria on helppo kokeilla ja se on helppo ottaa käyttöön.

Mikä on Netvisor?

Netvisor on yksi markkinoiden johtavista sähköisistä yhteiskäyttöisistä taloushallinto-ohjelmistoista. Olemme Netvisorin Premium Plus Partner, joka tarkoittaa, että meillä on useita sertifioituja Netvisor-käyttäjiä. Osaamme hyödyntää ohjelman toiminnallisuuksia yrittäjän edun ja ajansäästön näkökulmasta ajatellen. Netvisorin avulla voimme palvella sinua nykyaikaisen ja yhteiskäyttöisen pilvipalvelun avulla tehokkaasti. Ohjelmiston toiminnallisuudet keventävät yrityksesi taloushallinnon toistuvaa työtä ja samalla se tuottaa johdolle paljon hyödyllistä tietoa yrityksen taloudesta päätöksenteon tueksi.

Mitä enemmän yrityksesi käyttää sähköistä laskutusta ja varsinkin laskujen vastaanottoa, sitä enemmän sinä yrittäjänä säästät aikaa. Myyntilaskut voi tehdä automaattisesti muodostuviksi tai jopa automaattisesti lähteviksi. Netvisorissa voimme myös automatisoida tietyt ostolaskusi jopa niin pitkälle, että sinun ei tarvitse edes laskuja tarkastella (vuokra, sähkö, puhelin ja niin edelleen), vaan ne menevät automaattisesti maksuun, kunhan ne täyttävät haluamasi ehdot. Jos summa eroaa, tai tilinumero on eri, laskun automaattinen maksuunmeneminen voidaan estää ja sinä pääset tarkastamaan eroavaisuuden. Automatisointivaihtoehtoja on yrittäjän tai laskun hyväksyjän näkökulmasta vaikka millä mitalla ja kuittiskanneri säästää aikaasi huomattavasti.

Olemme Netvisorin Premium Plus Partner

Haluaisitko kokeilla Netvisorin demoympäristöä veloituksetta?

Jos vastasit kyllä, täytä yhteydenottolomake ja se on mahdollista!

Netvisor Demo trending_flat

Millaista hyötyä Netvisorista olisi sinun yrityksellesi?

Nopeampi ja helpompi myyntilaskutus ja saatavien hallinta

Laskujen teko käy nopeasti, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat samassa järjestelmässä. Laskut voi lähettää vastaanottajalle monin eri tavoin: paikallisesti tulostaen, tulostuspalvelun kautta, sähköpostilla tai verkkolaskuna. Pystyt myös seuraamaan helposti lähetettyjen laskujen tilaa ja tarvittaessa myös laittamaan huomautukset suoraan ohjelmiston sisältä. Tutustu Netvisorin myyntilaskutukseen ja saatavienhallintaan.

Helppo ja aikaa säästävä ostolaskujen kierrätys, hyväksyntä ja maksaminen – myös kännykällä

Ostolaskujen käsittely on yksi työläimmistä tehtävistä, mutta Netvisor minimoi siihen kuluvan ajan. Kaikki laskut tulevat suoraan järjestelmään ilman turhia välivaiheita. Laskuille on myös mahdollista tehdä sääntöjä, joiden avulla se hyväksytään käsittelyyn tai menee jopa maksuun asti, kunhan haluamasi ehdot täyttyvät. Ostolaskujen käsittely tapahtuu 100 % sähköisesti ja saat käyttöösi mobiilisovelluksen, jonka avulla voit halutessasi tarkistaa ja hyväksyä laskut aina maksuun asti kätevästi kännykällä. Tutustu Netvisorin ostolaskujen käsittelyyn.

Hyvästit paperien postittelulle – sähköistä kaikki kuitit

Kuittiskannerin avulla saat kaikki paperiset kuitit sähköisesti eteenpäin ja laskujen skannauspalvelu pitää huolen, että vielä paperisina saapuvat laskut saadaan sähköisen käsittelyn pariin. Katso, mitä kaikkea muuta voit tehdä kännykällä.

Kassavirta ajan tasalla

Netvisor tuottaa automaattisesti reaaliaikaisen kassavirtaennusteen, josta näet suoraan mihin suuntaan yrityksesi talous on kehittymässä. Saat hyvän kuvan yrityksesi nykyisestä ja tulevasta maksuvalmiudesta ja voit tehdä korjaavia toimenpiteitä jo etukäteen. Tutustu monipuolisiin raportointiominaisuuksiin.

Taloushallinto ja halutessasi myös palkkahallinto samassa paketissa

Koko yrityksen talousdata on useiden rajapintojen avulla samassa paikassa ja helposti tulkittavissa. Halutessasi, myös palkanlaskenta voidaan tehdä Netvisorissa, jolloin Netvisor-mobiilisovelluksen kautta voi tehdä tuntikirjaukset kännykällä ja sieltä jokainen löytää myös kertyneet lomapäivät, liukumat sekä palkkakuitit.

Uudet juuri perustetut ja aloittavat yritykset 2024

Kuluvana vuonna kaupparekisteriin rekisteröityneet yritykset saavat Netvisorin Professional-paketin käyttöönsä vuodeksi ilman kuukausi- ja avausmaksua. Kampanja koskee ainoastaan Professional-pakettia ja uusia Netvisoriin avattavia yrityksiä.

Olemme loistokumppani yrittäjänuran alkuun. Tarjoamme kaikille ammattimaisen ja helpon tilitoimistoratkaisun edulliseen hintaan. Asiakkaanamme pääset aloittamaan liiketoimintasi luotettavalla pohjalla.
Neuvomme, mitä sinun tulee ottaa huomioon yritystoiminnan ensimetreillä, ja mitoitamme tarpeisiisi sopivat kirjanpidon ja muun taloushallinnon palvelut. Alkavana yrittäjänä saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta!

Ota yhteyttä

Siirrä talous- ja palkkahallintosi meille ja ota Netvisor käyttöön!

Ole meihin yhteydessä lomakkeella tai puhelimitse. Kerromme sinulle lisää ohjelmasta ja kuinka se mielestämme palvelisi yritystäsi ja ennen kaikkea juuri sinua.

Tarjouspyyntö trending_flat

Netvisor

Netvisorista voit lukea lisää heidän sivuiltaan.

netvisor.fi