Siirry sisältöön
Etusivu / Lisäpalvelut / Kirjanpito
Palvelut

Kirjanpito

Kirjanpito, taloushallinto tai muut yrityksen hallinnolliset toimet ovat harvoin se työ, miksi yrittäjät lähtevät yrittäjän uralleen. Usein kirjanpitoon menevä aika halutaan minimoida, tai se ainakin kannattaa minimoida. Meille laadukas kirjanpito on kuitenkin ollut ylpeyden aihe jo yli 60 vuotta. Autamme asiakkaitamme juuri heille oikean ratkaisun kanssa, jossa sekä tehokkuus että kustannukset osuvat kohdalleen.

Kirjanpidon ja koko taloushallinnon ulkoistaminen meille onnistuu vaivatta. Vaihto vanhalta palveluntarjoajalta meille onnistuu hyvin missä vaiheessa tilikautta tahansa ja myös voimme hoitaa vaihdon käytännön järjestelyt. Olemme toimineet alalla pitkään, joten kokemusta ja tietämystä erilaisista tilanteista meiltä löytyy runsaasti.

Rakennamme jokaisen asiakasyrityksen kanssa sopivan palvelukokonaisuuden, jota yrityksen kasvaessa tai toimintatapojen muuttuessa voidaan muokata helposti ja vaivattomasti. Lähtökohtaisesti olemme aina sähköisyyden ja yhteiskäyttöisten ohjelmien kannalla, sillä tämä on ainoa tapa säästää yrittäjän aikaa taloushallinnon parissa. Mikäli olet kuitenkin halukas käyttämään aikaa taloushallintoon, emme pakota sinua täyteen sähköisyyteen.

Asiakkaanamme on yrityksiä aina toiminimistä isoihin konserneihin ja kaikkea siltä väliltä. Palvelumallimme mukautuu aina yrittäjä- ja yrityskohtaisesti ja haluamme aidosti palvella kaiken kokoisia asiakkaita.

Sähköinen taloushallinto ja kirjanpito sekä yhteiskäyttöohjelmat

Yhteiskäyttöinen ohjelma ja sitä myöten tuleva sähköinen taloushallinto vapauttaa yrittäjän aikaa ja mahdollistaa ajantasaisemman tiedon yrityksesi taloushallinnosta. Nykyisillä ohjelmilla tieto on jo melko reaaliaikaista. Yhteiskäyttöisillä ohjelmilla sinä voit hoitaa ja tarkastaa yrityksesi laskutusta, raportteja ja talouden tilannetta kokonaisvaltaisesti missä tahansa ajasta ja paikasta riippumatta. Samalla me voimme tehdä työmme nopeammassa rytmissä. Molemmilla on siis selkeät roolit ja vastuualueet ja taloushallinto hoituu hyvällä yhteistyöllä eteenpäin.

Olemme käyneet läpi yli 20 alamme sähköisen taloushallinnon yhteiskäyttöisiä järjestelmiä, joista olemme valinneet asiakaskunnallemme kaksi eri vaihtoehtoa. Osaamme tapauskohtaisesti aina ohjata sinut oikeaan ohjelmaan.
On olemassa ohjelmia, jotka ovat transaktioiltaan halvempia, mutta kuukausimaksullisesti korkeampia ja päin vastoin. Jokaisessa ohjelmassa on erityispiirteensä ja haluamme löytää juuri sinun toiminnallesi ja volyymeillesi sopivan ratkaisun, mikäli et ole sitä vielä löytänyt. Pääset tutustumaan ohjelmiin klikkaamalla ohjelman nimeä.

Käytössämme on muun muassa seuraavat ohjelmat:

Netvisor

 • Vuonna -23 perustetut yritykset saavat kauttamme Netvisor Professional -paketin 12 kuukaudeksi ilman kuukausimaksua! Maksat vain transaktioista! Lue lisää!
 • Kauttamme voit kokeilla Netvisorin demoympäristöä täysin veloituksetta! Paina tästä!
 • Olemme Netvisor Premium Plus -tilitoimisto.
Netvisor

Fennoa

Fennoa

Perinteinen paperinen kirjanpito ilman yhteiskäyttöohjelmaa

Suosittelemme erittäin kovasti sähköistä taloushallintoa lähinnä siksi, että yrittäjä säästää siinä hermojaan ja aikaa oman liiketoiminnan tai vapaa-ajan parissa. Emme kuitenkaan pakota asiakkaitamme sähköisyyteen väkisin, vaan teemme kirjanpitoa asiakkaan toiveiden mukaan yhdessä sovituilla toimintatavoilla perinteisimmin menetelmin. Annamme sinulle kuitenkin tunnukset käyttämäämme ohjelmaan, jotta lähetät myyntilaskusi ohjelmasta sekä maksat ostolaskusi. Kuitit saat toimitettua ohjelmaan sähköpostitse. Ohjelmaan myös tulee sähköinen tiliote, joten sinun ei tarvitse toimittaa sitä meille erikseen. Täysin paperikirjanpitoa emme tee enää.

Sähköinen taloushallinto

Tarjoamme asiakasyrityksillemme yhdessä räätälöitävän, kustannustehokkaan ja joustavan kokonaisuuden perustaksi muun muassa:

 • Oman asiakasvastaavan ja varahenkilön
 • Ystävällisen ja ammattitaitoisen palvelun
 • Selkeän ja läpinäkyvän hinnoittelun
 • Ajanmukaiset järjestelmät
 • Käytössämme on useita järjestelmiä, joista valitsemme asiakkaan tarpeen mukaan sopivimman kokonaisuuden

Tarjoamme taloushallinnon palveluita muun muassa seuraavissa asiakaskokonaisuuksissa:

 • Kirjanpito
 • Palkkahallinto
 • Tilinpäätökset
 • Taloudenohjaus
 • Yritysneuvonta
 • Veroneuvonta
 • Yritysjärjestelyt
 • Perintäpalvelut
 • Talousjohdon palvelut
  • Auttaa saamaan uutta näkökulmaa yrityksesi toiminnan kehittämiseen ja ohjaamiseen. Saat analysointi-, suunnittelu-, neuvonta- ja konsultointipalveluja itsellesi niin tilinpäätösasioissa kuin hankalimmissa asioissa kuten esimerkiksi yritysjärjestelyissä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjouspyyntö