Siirry sisältöön
Etusivu / Palkkahallinnon ohjelmistot
Palvelut

Palkkahallinnon ohjelmistot

Palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto muodostavat olennaisen osan yrityksen toimintaa, ja me tarjoamme helppokäyttöisiä ja luotettavia ratkaisuja näiden tehostamiseen. Olemme valikoineet laajasta tarjonnasta mielestämme parhaat palkkahallinnon ohjelmistot vastaamaan erilaisiin palkkahallinnon tarpeisiin: Mepcon, Netvisorin ja 1-3 hengen yrityksille Fennoan.

Sähköiset palkkahallinnon ohjelmistot ovat suunniteltu helpottamaan ja automatisoimaan palkanlaskentaa sekä hallinnoimaan henkilöstötietoja vaivattomasti. Näiden ohjelmien avulla voitte luottaa siihen, että palkanlaskenta sujuu virheettömästi ja ajallaan. Samalla ne tarjoavat kattavan näkymän henkilöstötietoihin ja raportointiin.

Riippumatta yrityksenne koosta tai tarpeista, sähköiset palkkahallinto-ohjelmamme tarjoavat joustavia ratkaisuja, jotka helpottavat hallintoa ja vapauttavat aikaa keskittymään ydintoimintaan. Tutustu vaihtoehtoihimme ja ota yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri teidän organisaatiollenne sopiva palkkahallinto-ohjelma.

Tutustu ohjelmistoihin