Siirry sisältöön
Etusivu / Kuntapuolen palvelut / Konsultointipalvelut
Palvelut

Konsultointipalvelut

Olemme toimineet konsultteina useille julkisomisteisille yhtiöille ja hyvinvointialueille heidän taloushallinnon haasteissaan.

Laajaa kokemustamme hyödyntäen olemme sujuvoittaneet ja ratkaisseet monenlaisia talousasioita myös kuntatason organisaatioissa.

Tuntemuksemme julkisomisteisten yritysten toimintaympäristöstä mahdollistaa ohjelmistovalintoihin ja muihin liittyvien päätösten asiantuntevan tukemisen. Pystymme selventämään eri ohjelmistojen ominaisuuksia ja niiden soveltuvuutta erilaisiin tarpeisiin. Luonnollisesti autamme mielellämme niiden käytössä aina alkuun opastuksesta monipuoliseen pitkäaikaiseen hyödyntämiseen. 

Lisäksi olemme tuoneet tekoälyn ja automaation mukaan taloushallintoon yritysten lisäksi myös julkiselle puolelle. Konsultointitehtävissä toimenkuvia tarkastellessa olemme löytäneet vuosien aikana useita mahdollisuuksia automaation käyttöön, mikä on tehostanut kerta toisensa jälkeen erilaisia prosesseja. Ja tehostaminen, sehän säästää rahaa.  

Kaiken kaikkiaan voimme sanoa, että tartumme kuntapuolen haasteisiin niin, että asiakkaamme tuppaavat yllättymään aina siitä, kuinka paljon lisäarvoa ja tietotaitoa voimme tuoda.  

Se taas johtuu siitä, että Tilitoimisto Aarnio ei ole tavallinen tilitoimisto. Olemme riittävän iso tarjotaksemme laadukasta palvelua monipuolisesti, mutta samalla tarpeeksi ketterä sopeutuaksemme asiakkaidemme ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Olemme valmiina tukemaan sinua kuntapuolen haasteissa ja löytämään ratkaisuja yhdessä. 

Tarjouspyyntö