Siirry sisältöön
Etusivu / Toimipisteet / Loimaa
Toimipisteet

Loimaa

Myrskylinnankatu 2 C, 32200 Loimaa Näytä kartalla

Toimisto avoinna:
ma-pe 8-16

Loimaan Tilipiste Oy

Loimaalla jo vuodesta 1991 palvellut auktorisoitu tilitoimisto Loimaan Tilipiste Oy siirtyi alkuvuodesta 2023 Aarnion perheyhtiön omistukseen liiketoimintakaupassa. 

”Alamme ja sen vaateet kehittyvät isoin askelin ja tuntuu, että jatkuvasti tulee valtavasti lisää hallinnollista työtä, joihin pienen toimijan on yksin lähes mahdotonta vastata. Tuntuu, että vuosi vuodelta asiakkaiden palvelemiseen käytössä oleva aika on pienentynyt jatkuvasti hallinnollisen taakan vuoksi. Tämä yhteistyö takaa meille tarvittavan tuen sekä prosessit ja mahdollisuuden keskittyä entistä enemmän meidän työhömme, eli asiakkaidemme palvelemiseen”, Loimaan Tilipisteellä pitkän uran tehnyt Pirjo Karvonen kommentoi kaupan tultua julki. 

Loimaan Tilipiste on aina palvellut asiakkaitaan joustavasti ja asiakaslähtöisesti – jokaisen yksilöllisiä tarpeita kuunnellen. Liiketoimintakaupat eivät ole tuoneet asiaan muutosta, vaan päinvastoin. Aarnion ja Loimaan Tilipisteen lyötyä hynttyyt yhteen, ovat monen kokoiset sekä monista eri toimialoista koostuvat asiakkaat saaneet entistäkin parempaa palvelua ja apua arjen sähköistämisessä. 

Toimipisteen yhteyshenkilöt

Soile Kaunisto Yksikönvetäjä + 358 24784345