Siirry sisältöön
Etusivu / Toimipisteet / Riihimäki
Toimipisteet

Riihimäki

Kauppakatu 8 B, 11100 Riihimäki Näytä kartalla

Toimisto avoinna:
ma-pe 8-16

Tilitoimisto Aarnio Kanta-Häme Oy

Tilitoimisto Aarnio osti loppuvuodesta 2021 Riihimäellä sijaitsevan LR-Laskenta Oy:n osakekannan. Yritysoston myötä Aarnio paitsi levittäytyi Suomessa Turun ulkopuolelle, myös sai erityisosaamista muun muassa henkilöstörahastoista ja niiden kirjanpidosta.  

”Tilitoimistoalan kehitys, uudet lainsäädännöt ja kommervenkit sekä alan muutenkin lisääntynyt kompleksisuus eri vaateineen vie toimintaa koko ajan pois alan keskiöstä. Tämä sai miettimään miten vastata näihin haasteisiin. Aikaa menee yhä useammin täysin muissa prosesseissa, kun varsinaisessa talous- tai palkkahallinon parissa. Tämän pohjalta syntyi ajatus etsiä toiminnalle mahdollista jatkajaa tai erittäin läheistä kumppania. Puhuin asiasta tuttavallemme ja hän lupasi auttaa asiassa. Eikä mennyt kauaa, kun saimme tietää, että Tilitoimisto Aarnio on kiinnostunut kuulemaan lisää. Asiat etenivät nopeasti ja elokuun lopussa teimmekin jo kaupat osakkeista”, kommentoi kauppojen julkistuksen jälkeen LR-Laskennan entinen omistaja Leila Rantamäki. 

LR-Laskenta Oy on tarjonnut asiakkailleen kattavaa taloushallinnon palvelua vuodesta 2010 lähtien. Pitkän linjan yrityksen juuret juontavat kuitenkin aina vuoteen 1952 saakka. 

Kotikenttänä LR-Laskennalla on Riihimäki sekä muu Kanta-Häme, Päijät-Häme ja Uusimaa. Palvelukattaukseen sisältyy myös etänä koko kotimaan alue. Asiakkaiden kirjanpitoa tehdään niin sähköisesti kuin perinteisin menetelmin. Sähköisessä taloushallinnossa on käytössä tutut ohjelmat Netvisor ja Fennoa.

Loppuvuodesta 2023 LR-Laskenta Oy nimi vaihtui Tilitoimisto Aarnio Kanta-Häme Oy:ksi.

Toimipisteen yhteyshenkilöt

Pauliina Karhumäki Toimitusjohtaja & myynti 050 4057 559