Siirry sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista / Tilitoimisto Aarnio jatkaa kasvuaan liiketoimintakaupalla
Tiedotteet / julkaistu

Tilitoimisto Aarnio jatkaa kasvuaan liiketoimintakaupalla

TIEDOTE, julkaisuvapaa tiistaina 25.10.2022 kello 14:30

TILITOIMISTO AARNIO JATKAA KASVUAAN LIIKETOIMINTAKAUPALLA

 

Onvire Oy

Onvire tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoille. Onvire on Sarastia Oy:n tytäryhtiö. Sarastia on Suomen suurin julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon in house -palveluntuottaja. Onvire palvelee konsernin ns. out house -asiakkaita, jotka eivät ole sen omistajia.

Yhteinen suunta löytyi nopeasti ja osapuolet uskovat kaupan palvelevan sekä työntekijöitä että asiakkaita, mutta myös molempien yhtiöiden liiketoimintastrategiaa. Taloushallintoalan muutos sekä monipuolistuminen on asettanut entistä enemmän vaatimuksia tilitoimistoliiketoimintaan. Tilitoimisto Aarnio pystyy resursseillaan tuomaan runsaasti lisäarvoa niin työntekijöiden kuin asiakkaiden arkeen.

  • Asiakkaidemme palvelutarpeet ja erityisesti odotukset tulevaisuudelta sisältävät sellaisia kehittämissuuntia, joihin uskomme voitavan paremmin vastata, kun palvelun tuottamisesta vastaa toimija, jolla on laajempi palveluvalikoima, vankka alan osaaminen ja pitkä kokemus sekä myös tähän tarvittavat resurssit, Onviren toimitusjohtaja Jaana Jantola vakuuttaa.
  • Onvirestä siirtyvä liiketoiminta tulee olemaan tärkeä osa Aarnion kasvavaa kuntatalous -liiketoimintakonseptiamme. Kirjanpito-, palkkahallinto ja tilinpäätöspalvelut ovat toimintamme sydän, vaikka viime vuosien aikana olemme keskittyneet myös palveluvalikoimamme laajentamiseen ja monipuolistamiseen, Aarnion toimitusjohtaja Tatu Virta kertoo.

 

Aarnio kuntatalous -konsepti

Tilitoimisto Aarniolla on historiaa kunta- ja kaupunkiomisteisten yhtiöiden sekä yhteisöjen kanssa ja tätä kautta ymmärrys niiden lainalaisuuksista. Yhtiöllä on ollut halu laajentaa tätä osaamistaan, ja siksi Onvire -liiketoimintakauppa sopii tulevaisuuden suunnitelmiin erinomaisesti. Aarniolla uskotaan Onviren henkilöstön laaja-alaisen osaamisen ja kokemuksen tuovan runsaasti lisäarvoa sekä selkänojaa, joiden turvin yhtiön on hyvä laajentaa toimintaansa kunta- ja kaupunkiomisteisten yhtiöiden parissa omalla konseptillaan. Tavoitteena on tuoda koko laaja palvelutarjonta näiden yhtiöiden ulottuville sekä kehittää Kuntatalous -konseptia jatkuvasti.

 

Tilitoimisto Aarnio Oy

Tilitoimisto Aarnio on vuonna 1960 perustettu turkulainen perheyritys ja tilitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan mottonsa mukaisesti, paljon enemmän kuin tilitoimisto. Tilitoimisto Aarnio on asiakkaitaan aidosti palveleva yritys, joka ei epäröi rohkeasti kokeilla ja investoida erilaisiin ratkaisuihin. Yhtiö jatkaa kasvuaan ja on jatkuvasti sekä määrätietoisesti laajentanut palveluitaan. Tilitoimisto on yhä täysin Aarnion perheen omistuksessa, nyt jo toisessa polvessa, kun Matti Aarnio omistaa vaimonsa Tiinan kanssa koko yrityksen osakekannan.

Yhtiöllä on toimipiste Turussa sekä sivutoimipiste Espanjan Aurinkorannikolla. Tilitoimistoliiketoiminnan ohella yhtiölle on syntynyt myös sisaryrityksiä, kuten Suomen Yrityskaupat Oy, joka on nykyään Pohjoismaiden suurin yritysvälitysketju. Nykyään Aarnion konserniin kuuluvat myös LR-Laskenta Oy sekä Turun Tilipalvelut Oy.

Aarnion tilitoimistoliiketoiminta työllistää toimipisteissään liiketoimintakaupan jälkeen yhteensä jo yli 45 talous- ja palkkahallintoalan ammattilaista, ja konsernin liikevaihto nousee liiketoimintakaupan jälkeen noin neljään miljoonaan euroon.

 

Lisätiedot ja kyselyt:

Tilitoimisto Aarnio Oy, toimitusjohtaja Tatu Virta – 050 5947 144, tatu.virta@aarnio.fi

Onvire Oy, toimitusjohtaja Jaana Jantola – 050 408 1321 – jaana.jantola@onvire.fi